Charco Manso

Et vulkansk basseng i ly fra havet

Charco Manso er et magisk sted, skapt av basaltiske lavastrømmer, der naturen på sitt snodige vis har formet grotter, buer og badeplasser. Etter å ha reist den svingete veien som tar av fra landsbyen Echedo, mot kysten, blir det store naturlige bassenget som kommer til syne foran øynene våre, et ideelt rastested for den reisende. Beskyttelsen som skapes av steinene, gir den fredelige stemningen med stille vann og gjør stedet til et egnet badeområde for alle aldre.

Naturen i sin reneste form

Elskere av havbunnen vil nyte en svømmetur i vannet. Steinene som finnes på bunnen i de mørkeste områdene, er hjemsted for en mengde arter som kan sees med enkle dykkerbriller. Området er utstyrt med plasser for soling og trapper som letter adkomsten, samt en stor parkeringsplass og en liten kafeteria. Selv om dette kystområdet er lit røft, oppfordres du til å ta en tur for å oppdage sjarmen her.

Parking
Solarium
Kids zone
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Echedo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
7
9
262
10045