Charco de los Sargos

Et stort naturlig basseng i El Golfo

Sammen med Charco de La Maceta og Charco Azul,er Charco de los Sargos et av de mest populære badeområdene i El Golfo, i Frontera kommune. Dens særegne form skyldes en høy klippe, og havets herjinger har formet forskjellige rom som er blitt muliggjort til bading. Det vulkanske naturlandskapet skaper en ideell atmosfære for å tilbringe en dag på en annerledes strand.

En smal sti på klippen…

Etter å ha gått noen minutter nedover klippen, finner du dette området som er svært godt besøkt av lokalbefolkningen. Øyas beliggenhet garanterer godt vær praktisk talt hele året, og har en av de beste solnedgangene av alle øyene i den kanariske Skjærgården. I tillegg til å ha et velholdt rekreasjonsområde, er det her flere restauranter hvor du kan prøve den populære herreña-gastronomien (som tilhører El Hierro).

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Las Puntas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
7
9
262
10045