Parque del Drago Milenario

Det eldgamle draketreet i Icod de los Vinos

I Icod de los Vinos, som ligger i nordre del av Tenerife, finner du et levende nasjonalt monument. Dette er det såkalte eldgamle draketreet, som det er antatt at er mer enn 800 år gammelt. Det er juvelen i denne parken og et symbol på Tenerife. Treet er 18 meter høyt, og stammen har en omkrets på 20 meter. Den beste måten å lære mer om dette treet og andre arter som er særegne for Kanariøyene, på, er å besøke El Parque del Drago Milenario, der du kan gå langs stier og hager.

Lær om historie og tradisjoner i naturen

I denne parken kan du også se en representasjon av en begravelse, slik de ble utført av Tenerifes gamle urinnvånere, i tillegg til eksempler på tradisjoner som fortsatt følges på øya. Parken inneholder også et piknikområde som er åpent hele dagen. I tillegg jobber det rekke guider som er spesialisert i kanarisk flora, her, og disse kan hjelpe de besøkende med de fleste spørsmål de måtte ha.

Wifi
Localidad
Icod de los Vinos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045