PalmetumPalmetum i Santa Cruz

Besøk Europas største palmesamling

Blant bølgende landskap med svake skråninger, fossefall, innsjøer og berg og omgitt av utsiktspunkter som er vendt mot havet, ligger det et kunstig fjell som er fylt av naturlig vegetasjon. Dette er Palmetum – en elegant jungel fylt med delikate steder som,, i tillegg til å være det største grønne området i Santa Cruz de Tenerife, huser Europas største palmesamling. Parken befinner seg øst på øya og ligger 20 minutters gange fra hovedstaden. Det å gå rundt i det 12 hektar store området, er som å være i en hemmelig hage, der du kan glemme støyen fra byen.

Lær mer om taket over Palmetum

Det som i sin tid var en søppelfylling, er i dag blitt til en praktfull botanisk hage med 2000 plantearter. Alle deler av parken er utsmykket med nesten en halv million palmer fra hele verden: fra Karibia, Ny-Caledonia, Indokina, Ny-Guinea ... Ikke nok med at Palmetum har verdens største samling av tropiske palmer: floraen er delt inn i 14 biogeografiske deler som du kan vandre behagelig gjennom på ikke stort mer enn én og en halv time. Juvelen i Palmetum er det oktagonale taket – et svært eksotisk sted som dekker planter som har behov for store mengder fuktighet.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045