Orotavas akklimatasjonshage

Kanariøyenes eldste botaniske hage

Orotavas akklimatasjonshage ligger i Puerto de la Cruz og er et av de beste stedene på nordre del av Tenerife hvis du vil tilbringe litt tid i naturen. Botanikkentusiaster kan utforske et stort antall planter – spesielt planter av tropisk opphav: når du går langs noen av veiene, kan du faktisk få følelsen av å være i en jungel. Hagen er også kjent som den botaniske hagen i Puerto de la Cruz og ble grunnlagt for mer enn 200 år siden.

Gå tur og ta bilder blant tropiske blomster

Det burde nesten vært obligatorisk å ta med deg kamera når du kommer til denne botaniske hagen: du kommer til å få lyst til å ha et minne om de vakre blomstene eller et bilde av deg selv ved siden de gamle trærne som ser ut som om de er tatt rett ut av et eventyr – for eksempel fikentrærne med de store røttene som henger i luften. Orotavas akklimatasjonshage er også et friskt og behagelig sted å være som følge av den store mengden vegetasjon. Du kan besøke hagen hele året, og den er åpen frem til kl. 18.

Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045