MUNA, Museum for natur og arkeologi

Bli kjent med naturarven og den arkeologiske kulturarven på Tenerife

Museet for natur og arkeologi ligger i den gamle bydelen i Santa Cruz de Tenerife, i bygningen til det gamle sivile sykehuset «Nuestra Señora de los Desamparados». Denne vakre bygningen fra det 18. århundre danner perfekte omgivelser for å fordype seg i Kanariøyenes naturarv og arkeologiske kulturarv. Den permanente utstillingen er delt inn i seksjoner for arkeologi og naturvitenskap, med mange visninger og paneler designet til glede for hele familien.

Besøk en stor samling av Guanche-mumier

Et av aspektene ved urinnvånerkulturen på Tenerife som kan oppleves på museet for natur og arkeologi er deres begravelsestradisjoner. Museet har en stor samling med guanche-mumier som den besøkende kan se i en spesielt tilpasset sal som har det aller siste innen bevaringsteknologi. De yngste medlemmene av familien vil også kunne more seg på dette museet, blant Kanariøyenes mange lokale arter og dyremodeller som her er gjengitt i naturlig størrelse.

Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045