Cueva del Viento

En av verdens største vulkanske tunneler

EUs største vulkanske tunnel ligger på Tenerife. Den kalles Cueva del Viento – vindens hule – og er åpen for besøk. Det å gå inn i hjertet av jorden som om du var en del av en Jules Verne-historie, er en uforglemmelig opplevelse. Hulen består av en labyrint av underjordiske ganger i tre nivåer der du kan beundre den geomorfologiske skjønnheten som finnes her. Hulen er 18 kilometer lang, noe som ifølge speleologene gjør den til en av verdens største.

Speleologi på Tenerife

La Cueva del Viento, eller vindens hule, ligger i Icod de los Vinos i nordre del av Tenerife. Her finner du også et senter for besøkende med ulike paneler som inneholder detaljerte beskrivelser av hulens ekstraordinære karakteristikker. Besøket har en varighet på to timer, og det anbefales å bestille plass på forhånd. Alle besøkende må huske på at utøvelsen av speleologi krever langbukser og egnet fottøy. Det er egen pris for barn, og det bør også nevnes at barn under fem år nektes adgang.

Parking
Localidad
Icod de los Vinos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045