Casa Lercaro

palass

La Casa Lercaro ligger nord på Tenerife, mer konkret i La Laguna, som har blitt klassifisert som verdensarvsted. Dette over 400 år gamle palasset huser Tenerifes historiske museum, men det kan imidlertid være en utfordring å bestemme hva som er mest interessant: utstillingene eller selve bygningen. Ettersom La Casa Lercaro ligger i den historiske bykjernen i La Laguna, krever det ikke mer enn en rolig spasertur å komme seg dit.

Et museum der du kan utforske Tenerifes historie

I montrene og på veggene i det historiske museet er det utstilt arkeologiske funn, kunstverk og gjenstander fra svunne epoker av Kanariøyenes historie. På gårdsplassene finnes det også en rekke kuriositeter, for eksempel to restaurerte vogner fra henholdsvis 1700- og 1800-tallet, en gravstein som har blitt brukt som trappetrinn, og brønnene som i sin tid forsynte hele bygningen med vann. Og ifølge legenden går Kanariøyenes mest berømte gjenferd igjen i dette huset ...

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
San Cristóbal de La Laguna
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045