Casa del Vino y la Miel

Et gastronomisk museum på Tenerife

La Casa del Vino y la Miel (Vinens og honningens hus) ligger i El Sauzal nord på Tenerife, mer konkret på en over 300 år gammel landlig herregård som er typisk for Kanariøyene. Hvis du er interessert i god mat og drikke, er dette et sted du ikke kan gå glipp av. Her blir du ikke bare vist hvordan vin og honning fremstilles på Tenerife, men du får også prøve ulike retter og lokale produkter i helt spesielle omgivelser – både i restauranten og på kroen. Det finnes også et lekeområde som er spesielt designet for barn, der familiens minste kan kose seg.

Vinotek og restaurant med utsikt til Teide

Det ligger også en butikk i La Casa del Vino y la Miel (Vinens og honningens hus), og her kan du kjøpe ulike typer lokal vin og kanariske bakverk, blant annet varer som er laget for hånd på gamlemåten. Hvis du vil bli kjent med eksteriøret på denne herregården, er ingenting bedre enn å gå en tur i hagen, der du finner nærmere 20 ulike druetyper – i tillegg til en flott utsikt til Teide. Stedet er åpent fra tirsdag til søndag og kan besøkes nær sagt når som helst på dagen.

Catering
Parking
Localidad
El Sauzal
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
1
11
262
10045