Salinas de Janubio

Kanariøyenes største saltbasseng

Las Salinas de Janubio på Lanzarote er de største saltbassengene på Kanariøyene og utgjør et menneskeskapt landskap av stor arkitektonisk og kulturell verdi. De fortsetter den dag i dag å produsere dette hvite gullet som helt til for få årtier siden var en svært viktig del av øyas økonomi. Disse saltbassengene ligger i en lagune som ble til ved at vulkanutbrudd skapte en barriere av lava mot havet, og de har blitt erklært for å være et sted av vitenskapelig interesse som følge av alle trekkfuglene som kommer hit.

Uimotståelige kvelder på Lanzarote

Dette stedet vitner om anstrengelsene innbyggerne på Lanzarote måtte gjøre for å endre miljøet på øya, slik at de kunne dra nytte av fruktene. Arkitekturen til saltbassengene er nettopp det – et eksempel på stahet og bestemthet overfor jorden, der yrket har gått i arv i generasjoner. Det er best å komme hit om ettermiddagen, når solen skimrer i dammene der vannet fordamper, og det dannes et vakkert spill av nyanser og farger – uimotståelig for enhver fotoentusiast.

Catering
Parking
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
  • Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
  • Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045