Fundación César ManriqueCésar Manriques stiftelse

Maler, arkitekt og billedhugger fra Lanzarote

César Manriques stiftelse befinner seg i sentrum av Lanzarote og ligger i et hus med tilnavnet Taro de Tahíche. Manrique var maler, arkitekt og billedhugger og arbeidet for å gjøre denne øya til den vakreste av Kanariøyene. Denne bygningen ble bygget på fem vulkanske bobler som ble gjort om til soverom, og er et godt eksempel på den særegne arkitekturen til Manrique. Her får du en bedre forståelse av hvordan han endret Lanzarote ved å blande kunsten med naturen, samtidig som han respekterte landskapet og de lokale tradisjonene.

Et museum dedikert til César Manrique

Når du besøker César Manriques stiftelse, kan du både bli kjent med de karakteristiske kunstverkene til Manrique, som er blant Kanariøyenes mest betydningsfulle kunstnere, og se en utstilling av moderne kunst som ble funnet i den private samlingen hans. Da huset hans ble gjort om til museum, hadde Manrique selv overoppsyn over prosessen noen måneder før han døde. Museet er åpent hele uken frem til kl. 18.

Catering
Parking
Localidad
Tahiche
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045