SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Castillo de San José

Castillo de San José – Museer og turistsentre på Lanzarote
Castillo de San José – Museer og turistsentre på Lanzarote
Castillo de San José – Museer og turistsentre på Lanzarote
Castillo de San José – Museer og turistsentre på Lanzarote

Et besøk på Lanzarotes internasjonale museum for moderne kunst

Takket være ferdighetene og visjonene til César Manrique ble denne festningen gjort om fra å være et militært forsvarsverk til et internasjonalt museum for moderne kunst. El Castillo de San José er et herskapelig fort der du finner både avantgardistisk kunst og gastronomiske retter – og utsikt over det særegne havet rundt Lanzarote. På steinveggene fra 1700-tallet henger det kunstverk fra blant annet Tàpies, Miró, Alechinsky og Millares. Dette kunstsenteret ligger øst på øya og kan bare nås ved å gå over en vindebro. Festningen er i dag museum, restaurant og, uten tvil, byens mest unike og emblematiske sted.

En restaurant med Manriques særpreg i Arrecife

Så snart du har gått gjennom den kategoriske inngangsdøren, bærer alt Manriques særpreg: Hallen med buede tak og periodiske utstillinger, de utsøkte lava- og palmehagene og den hvite, rørformede trappen som befinner seg i den nederste delen av festningen – i restaurantens territorium. Dette er et elegant og svært moderne spisested som kan skilte med et kreativt kanarisk kjøkken og ferske tapas i en buet spisesal med glassvegger. Spisesalen er elegant utsmykket med stein, treverk og hengende planter, men det er utsikten – den mest imponerende og peneste utsikten på havnen i Arrecife – som gjør krav på oppmerksomheten til de besøkende.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
Ja

Ja

Ja

OPPDAG