(CACT) Castillo de San José

Et besøk på Lanzarotes internasjonale museum for moderne kunst

Takket være ferdighetene og visjonene til César Manrique ble denne festningen gjort om fra å være et militært forsvarsverk til et internasjonalt museum for moderne kunst. El Castillo de San José er et herskapelig fort der du finner både avantgardistisk kunst og gastronomiske retter – og utsikt over det særegne havet rundt Lanzarote. På steinveggene fra 1700-tallet henger det kunstverk fra blant annet Tàpies, Miró, Alechinsky og Millares. Dette kunstsenteret ligger øst på øya og kan bare nås ved å gå over en vindebro. Festningen er i dag museum, restaurant og, uten tvil, byens mest unike og emblematiske sted.

En restaurant med Manriques særpreg i Arrecife

Så snart du har gått gjennom den kategoriske inngangsdøren, bærer alt Manriques særpreg: Hallen med buede tak og periodiske utstillinger, de utsøkte lava- og palmehagene og den hvite, rørformede trappen som befinner seg i den nederste delen av festningen – i restaurantens territorium. Dette er et elegant og svært moderne spisested som kan skilte med et kreativt kanarisk kjøkken og ferske tapas i en buet spisesal med glassvegger. Spisesalen er elegant utsmykket med stein, treverk og hengende planter, men det er utsikten – den mest imponerende og peneste utsikten på havnen i Arrecife – som gjør krav på oppmerksomheten til de besøkende.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Arrecife
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045