Castillo de San Gabriel

En tur over den berømte Las Bolas-broen

El Castillo de San Gabriel ligger i Arrecife-bukten nordøst på Lanzarote og har i over to århundrer skuet ut over Atlanterhavet. Den ble i sin tid bygget for å forsvare øya mot piratangrep og er i dag blitt en uforglemmelig severdighet i hovedstaden på Lanzarote. For å komme til festningen må du gå over én av to broer: den eldste, Las Bolas-broen, danner sammen med selve festningen et av de mest velkjente bildene fra Arrecife. Hvis du velger å besøke denne byen, er dette et område du ikke kan gå glipp av.

Arrecifes historiske museum, Lanzarotes hovedstad

Festningen ble bygget på en liten øy som er omgitt av små strender med gyllen sand, og det nåværende utseendet stammer fra 1700-tallet. Inne i festningen ligger Arrecifes historiske museum, og her er det mulig å se deler av den gamle Majos-kulturen, som var Lanzarotes første innbyggere, på kloss hold. Du kan også se faksimiler av relevante dokumenter og modeller av hvordan hovedstaden har utviklet seg. Festningen og broen utgjør sammen en historisk bygningssamling som er erklært for å være et kulturminne.

Parking
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045