(CACT) Kaktushagen

En tur der du kan nyte landskapet på Lanzarote

I Guatiza, som ligger nord på Lanzarote, finner du Jardín de Cactus – kaktushagen – med over 1400 kaktusarter fra hele verden. Den store metallkaktusen ved inngangen er lett å se fra veien, og denne kaktusparken er det siste kunstverket César Manrique lagde på øya. Alle besøkende som liker å være ute i naturen, kan slappe av og nyte landskapet på Lanzarote ved å gå langs de brolagte stiene de finner her.

En hage designet av César Manrique

Respekt for naturomgivelsene er et kjennetegn på alle arkitektoniske verk fra César Manrique, og dette kommer også til uttrykk i kaktushagen, som er fullstendig integrert i landskapet på øya. Vindmøllen skiller seg ut fra de svarte steinene og er et av de beste stedene å være hvis du vil beundre panoramaet i hagen – som er bygget i form av et amfiteater. Hvis du vil slappe av mens du er her, er det beste å sette seg ned ved siden av dammen i hagen eller ta seg noe å drikke på kaféen.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Guatiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045