(CACT) Jameos del Agua

En vakker underjordisk innsjø

Det er umulig ikke å bli imponert av den rolige og nesten magiske atmosfæren i denne vulkanske hulen i nordre del av Lanzarote. Den naturlige innsjøen ligger i en egen grotte der den blir svakt belyst av solen, og her bor det en art av albinokrabber som ikke finnes andre steder i verden. Det ligger også en kafé i grotten, og denne blir til et obligatorisk stopp der du kan ta noe å kose deg med samtidig som du tar inn over deg skjønnheten på dette stedet.

En konsertsal designet av César Manrique

Det var den lokale kunstneren César Manrique som fikk idéen til Jameos del Agua, og han lyktes med å respektere habitatet til de små krabbene samtidig som han laget et område tiltenkt kulturaktiviteter. Ved siden av grotten der disse skapningene holder til, ligger det en palmehage med en kunstig innsjø og et museum som er viet vulkanene på øyene, og som har et variert tilbud av aktiviteter. I tillegg er det bygget en konsertsal i selve grotten. Denne drar nytte av klangen i den vulkanske hulen og brukes til å avholde alle slags konserter og arrangementer i et unikt landskap.

Catering
Parking
Wifi

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045