(CACT) Casa-Museo del Campesino og Monumento a la Fecundidad

Et museum som er inspirert av tradisjonene på Lanzarote

Midt på Lanzarote, ved siden av et veikryss i San Bartolomé, finner du La Casa Museo del Campesino. Dette museet ble tegnet av César Manrique og er inspirert av den tradisjonelle arkitekturen og de hvite veggene på Lanzarote. Monumento a la Fecundidad ble også designet av Manrique. Dette monumentet reiser seg 15 meter over bakken, der det trosser vinden og trekker til seg oppmerksomheten til alle som befinner seg i nærheten. Inne i museet kan du oppdage hemmelighetene rundt det lokale håndverket, tradisjonene og livsstilen til jordbrukerne på øya.

En underjordisk vulkansk grotte med restaurant

Midt på plassen er det mulig å gå inn i en vulkansk grotte som i tidligere tider ble brukt som steinbrudd. I dag har den blitt omgjort til en restaurant som passer perfekt til å smake på Lanzarotes tradisjonelle retter. La Casa Museo del Campesino er et område der kulturradikal kunst smelter sammen med lokale tradisjoner samtidig som naturomgivelsene på øya respekteres.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
San Bartolomé
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
3
11
262
10045