SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Sjøfartsmuseet

Sjøfartsmuseet i La Palma
Sjøfartsmuseet i La Palma
Sjøfartsmuseet i La Palma
Sjøfartsmuseet i La Palma

En intens og spennende gjennomgang av sjøfartshistorien

Sjøfartsmuseet ligger inne i «Jomfruens skip» (Barco de la Virgen) på La Alameda-plassen i Santa Cruz de La Palma, øyas hovedstad. Det er en nøyaktig kopi av en karavell, laget i 1940 for festivalen for jomfruens nedstigning. Siden da har dette ikoniske stedet i byen blitt et av La Palmas mest betydningsfulle museer. Inne i museet finnes en betydelig samling av gjenstander fra sjøfartshistorien, både navigasjonsinstrumenter, modeller og grafisk dokumentasjon av en enorm historisk verdi. Man får et sammendrag av fem århundrer i løpet av en intens og spennende rundtur.

La Palmas mest besøkte museum

Det enestående lokalet det ligger i og den enorme historiske verdien innholdet har, gjør sjøfartsmuseet til La Palmas mest besøkte museum. All informasjon finnes på flere språk og guidetjenester er også tilgjengelige, et svært nyttig tilbud for besøkende som ønsker å få et grundig innblikk i historien dette vakre museet rommer. De moderne og restaurerte lokalene inneholder historiske gjenstander og interaktive elementer som er svært interessante. Å gå om bord i dette skipet som er strandet midt i hovedstaden og deretter gå rundt på dekket og oppdage dets spennende historie, er en uforglemmelig opplevelse.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
sí

sí

OPPDAG