Sjøfartsmuseet

En intens og spennende gjennomgang av sjøfartshistorien

Sjøfartsmuseet ligger inne i «Jomfruens skip» (Barco de la Virgen) på La Alameda-plassen i Santa Cruz de La Palma, øyas hovedstad. Det er en nøyaktig kopi av en karavell, laget i 1940 for festivalen for jomfruens nedstigning. Siden da har dette ikoniske stedet i byen blitt et av La Palmas mest betydningsfulle museer. Inne i museet finnes en betydelig samling av gjenstander fra sjøfartshistorien, både navigasjonsinstrumenter, modeller og grafisk dokumentasjon av en enorm historisk verdi. Man får et sammendrag av fem århundrer i løpet av en intens og spennende rundtur.

La Palmas mest besøkte museum

Det enestående lokalet det ligger i og den enorme historiske verdien innholdet har, gjør sjøfartsmuseet til La Palmas mest besøkte museum. All informasjon finnes på flere språk og guidetjenester er også tilgjengelige, et svært nyttig tilbud for besøkende som ønsker å få et grundig innblikk i historien dette vakre museet rommer. De moderne og restaurerte lokalene inneholder historiske gjenstander og interaktive elementer som er svært interessante. Å gå om bord i dette skipet som er strandet midt i hovedstaden og deretter gå rundt på dekket og oppdage dets spennende historie, er en uforglemmelig opplevelse.

Parking
Wifi
Localidad
Santa Cruz de la Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
5
11
262
10045