Salinas de Fuencaliente

Saltbassengene på La Palma

Sør på La Palma finner du disse saltbassengene, som har blitt erklært for å være et sted av vitenskapelig interesse som følge av alle trekkfuglene som kommer hit. Det er et av de La Palmas mest besøkte steder. Her går jorden, vannet og luften sammen om å gjøre Las Salinas de Fuencaliente til et svært verdifullt menneskeskapt landskap, der kontrasten mellom det hvite saltet, den svarte vulkanske jorden og det blå havet danner et vakkert bilde. De naturlige fargene gjør saltbassengene til et svært imponerende skue.

Fint havsalt innsamlet i Fuencaliente

Havet trenger seg mellom berget og leiren og danner en labyrint der solen fører til at det fordamper og kondenserer graden av saltinnhold. Det dannes dermed nydelige fargeeffekter – fra gult, via rosa og til blått. De små krystallene skinner og samler seg på tradisjonelt vis, slik at de danner små pyramider som blir tørket av luften. På Jardín de la Sal, som er en temarestaurant, kan du se hele produksjonsprosessen samt kjøpe produkter som er like utsøkte som det fine havsaltet.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
5
11
262
10045