SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Salinas de Fuencaliente

Salinas de Fuencaliente – Severdigheter på La Palma

Saltbassengene på La Palma

Sør på La Palma finner du disse saltbassengene, som har blitt erklært for å være et sted av vitenskapelig interesse som følge av alle trekkfuglene som kommer hit. Det er et av de La Palmas mest besøkte steder. Her går jorden, vannet og luften sammen om å gjøre Las Salinas de Fuencaliente til et svært verdifullt menneskeskapt landskap, der kontrasten mellom det hvite saltet, den svarte vulkanske jorden og det blå havet danner et vakkert bilde. De naturlige fargene gjør saltbassengene til et svært imponerende skue.

Fint havsalt innsamlet i Fuencaliente

Havet trenger seg mellom berget og leiren og danner en labyrint der solen fører til at det fordamper og kondenserer graden av saltinnhold. Det dannes dermed nydelige fargeeffekter – fra gult, via rosa og til blått. De små krystallene skinner og samler seg på tradisjonelt vis, slik at de danner små pyramider som blir tørket av luften. På Jardín de la Sal, som er en temarestaurant, kan du se hele produksjonsprosessen samt kjøpe produkter som er like utsøkte som det fine havsaltet.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG