Den arkeologiske parken Cuevas de Belmaco

De første helleristningene som ble funnet på Kanariøyene

Det var på 1700-tallet at Kanariøyenes første helleristninger ble funnet i Belmaco, som ligger sørøst på La Palma. Siden den gang har dette stedet blitt til et referansepunkt for alle som er interessert i historien til denne øygruppen. Ti naturlige huler og en stasjon for helleristninger – som det finnes mange ulike tolkninger av – utgjør det arkeologiske området som i dag er erklært for å være et historisk kunstnerisk monument.

En svært interessant arkeologisk park

Den arkeologiske parken kan skilte med en rekke tjenester som er tilsiktet å hjelpe de besøkende. Det anbefales at du parkerer bilen på parkeringsplassen og deretter går mot det interessante informasjonssenteret før du etterpå følger den trivelige veien som leder deg til ulike funnsteder – guidet av informasjonspanelene. Når du har sett alt du vil se, finner du et godt utvalg av tradisjonelt håndverk fra La Palma i parkbutikken.

Localidad
Villa del Mazo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
5
11
262
10045