Museo Canario

Et arkeologisk museum på Gran Canaria

Museo Canario ligger i Las Palmas de Gran Canaria, som er hovedstaden på Gran Canaria, og inneholder en stor samling fra historien til øygruppen, fordelt over elleve saler. De arkeologiske funnene som i løpet av tiden har blitt avdekket på øya, kan beundres av alle besøkende som ønsker å vite mer om Kanariøyenes historie. I tillegg er samlingen av mumier og skjeletter av urinnvånerne blant de mest fotograferte: når du går langs montrene, får du følelsen av at du står i studiet til en vitenskapsmann fra gamle dager.

Museo Canario i den historiske bykjernen Vegueta

Museo Canario ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet og er omkranset av den historiske bykjernen Vegueta. Dermed kan du gjøre besøket på museet komplett ved å gå en tur langs de vakre gatene i dette nabolaget. Museet er åpent for publikum hele uken, med unntak av på ettermiddagen på lørdag og søndag. Og det har også en butikk der du kan kjøpe blant annet kunstverk, kart og gaveartikler.

Wifi
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045