Jardín Botánico Viera y Clavijo

Besøk Spanias største botaniske hage

Guiniguada-dalen går gjennom det som uten tvil er et sted så vakkert at det får de fleste til å stoppe opp: Jardín Botánico Viera y Clavijo – Spanias største og en av verdens beste botaniske hager. Mens du går gjennom det 27 hektar store området, kan du utforske den varierte floraen Kanariøyene har å by på. Hagen ligger i hovedstaden på Gran Canaria, nordøst på øya, og huser eksotiske og utrolige plantearter i tillegg til mer enn 500 særegne planter – noen av dem utrydningstruet.

En kanarisk hage med tusenvis av kaktuser, drago-trær og palmer

Drømmen til mannen som grunnla dette paradiset, svensken Eric Sventenius – som forøvrig er gravlagt her – nemlig å beskytte den naturlige floraen, har ledet til dette universet, som også er kjent som den kanariske hagen. Hagen er åpen hele året, og hovedattraksjonen er Jardín de las islas – øyhagen – som er et avgrenset område på 7000 kvadratmeter, fylt med furu-, drago- og palmetrær. Andre områder som er like imponerende, er den eksotiske palmelunden som ønsker de besøkende velkommen, kaktushagen med sine 2000 kaktuser, den makaronesiske hagen eller den alltid like overraskende laurbærskogen.

Catering
Parking
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045