SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Jardín Botánico Viera y Clavijo

Jardín Botánico Viera y Clavijo – Museer og turistsentre på Gran Canaria
Jardín Botánico Viera y Clavijo – Museer og turistsentre på Gran Canaria
Jardín Botánico Viera y Clavijo – Museer og turistsentre på Gran Canaria

Besøk Spanias største botaniske hage

Guiniguada-dalen går gjennom det som uten tvil er et sted så vakkert at det får de fleste til å stoppe opp: Jardín Botánico Viera y Clavijo – Spanias største og en av verdens beste botaniske hager. Mens du går gjennom det 27 hektar store området, kan du utforske den varierte floraen Kanariøyene har å by på. Hagen ligger i hovedstaden på Gran Canaria, nordøst på øya, og huser eksotiske og utrolige plantearter i tillegg til mer enn 500 særegne planter – noen av dem utrydningstruet.

En kanarisk hage med tusenvis av kaktuser, drago-trær og palmer

Drømmen til mannen som grunnla dette paradiset, svensken Eric Sventenius – som forøvrig er gravlagt her – nemlig å beskytte den naturlige floraen, har ledet til dette universet, som også er kjent som den kanariske hagen. Hagen er åpen hele året, og hovedattraksjonen er Jardín de las islas – øyhagen – som er et avgrenset område på 7000 kvadratmeter, fylt med furu-, drago- og palmetrær. Andre områder som er like imponerende, er den eksotiske palmelunden som ønsker de besøkende velkommen, kaktushagen med sine 2000 kaktuser, den makaronesiske hagen eller den alltid like overraskende laurbærskogen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG