Det atlantiske senteret for moderne kunst (CAAM)

En reise gjennom kunst og kultur fra Afrika, Amerika og Europa

Dette viktige museet ligger i den historiske bydelen Vegueta i gamlebyen i Las Palmas de Gran Canaria, øyas hovedstad. Det atlantiske senteret for moderne kunst (CAAM) har blitt det viktigste museet for samtidskunst på Kanariøyene. Det som gjør det enestående er først og fremst dets mål om å dekke kritisk tenkning, kunst og kultur fra tre kontinenter: Afrika, Amerika og Europa. Et svært omfattende besøk som forener malerkunst, tegning, skulptur, grafisk kunst, postkortkunst og interessante utstillingsprosjekter, der det felles temaet er denne «trekontinentaliteten».

Utstillinger med gratis adgang og butikk

Dette kunstsenteret, der adgang er gratis for alle typer besøkende, tilbyr et fullstendig program av utstillinger og en fullpakket timeplan med lærerike aktiviteter i tilknytning til samtidskultur. Museets bibliotek inneholder nesten 57 000 spesialiserte bind om kunst, og har en stor samling som er fokusert på kunst og afrikanske og latinamerikanske kunstnere. Museet har også en butikk med et bredt utvalg av varer innen de ulike kunstformene, slik som bøker, portkort, smykker, vesker, papirvarer og dekorasjoner, som er perfekte for å kunne ta med seg et minne om det fantastiske besøket hjem.

Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045