Cueva pintada

En tur gjennom landsbyen til kanariske urinnvånere

Nord på Gran Canaria finner du El Museo y Parque Arqueológico Cueva Pintada de Gáldar, som er en husgruppe som ble bygget av de kanariske urinnvånerne. Dette er en severdighet du ikke kan gå glipp av hvis du ønsker å få førstehåndskunnskap om øyas historie. Det å gå en tur over gangbroen som går gjennom denne forhistoriske landsbyen, til den malte hulen og så ta et skritt inn i fortiden via hulemaleriene, er en uforglemmelig opplevelse: det å stå foran autentiske arkeologiske funn – og ikke kopier – er imponerende.

Et museum der du kan nærme deg hulemaleriene

Gáldars malte hule er åpen for publikum mellom tirsdag og søndag, og det finnes tilbud om guidet omvisning der du blir forklart hemmelighetene rundt denne arkeologiske parken og bevaringen av den. Museet kan skilte med en glassboble som gjør det mulig å beundre hulemaleriene uten at de kommer til skade. Det finnes også verksteder som kan vekke interessen for historie hos familiens minste medlemmer. Informasjonspanelene og de audiovisuelle fremvisningene gjør opplevelsen komplett.

Wifi
Is accessible
Localidad
Gáldar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
  • Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
  • Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045