Casa de Colón

Museet om oppdagelsen av Amerika

Nord på Gran Canaria, mer konkret i den historiske bykjernen i Las Palmas de Gran Canaria, ligger det en vakker bygning i kolonistil som har fått tilnavnet Casa de Colón. Dette herskapshuset er åpent hele uken og har tre utstillingssaler som er viet til historien på Kanariøyene og forholdet mellom Kanariøyene og Amerika. Dette er et godt utgangspunkt for å bli kjent med kulturen på Kanariøyene og i Amerika før europeerne kom dit. Og du får også en forståelse av hvordan livet og havkrysningene til disse eventyrerne var.

Palasset der Columbus holdt til

Dette enorme huset tilhørte de første guvernørene på Gran Canaria, og det var her Christofer Columbus bodde de gangene han hadde Kanariøyene som første stopp på reisen til Amerika. Bygningen og gårdsplassene den har, har i seg selv en skjønnhet som gjør dette til et obligatorisk stopp når du er i Las Palmas de Gran Canaria, og i tillegg er denne bygningen blitt til et ikonisk bilde på den historiske bykjernen Vegueta.

Wifi
Is accessible
Localidad
Vegueta
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045