By- og havsmuseet

Historien om byen og dens forhold til havet

By- og havsmuseet ligger inne i Castillo de Mata, som er et eget historisk område som var en del av byens forsvarsverker, og som ligger ved bydelen Triana i Las Palmas de Gran Canaria. Museet gir de besøkende en oversikt over mer enn fem århundrer med historie, der det legges spesiell vekt på det utstrakte og kontinuerlige forholdet byen har til havet. Et besøk hit anbefales sterkt for å få litt mer kunnskap om øyhovedstadens fortid, i en særpreget bygning som offisielt er erklært å være et historisk og artistisk monument og er en av byens virkelige perler.

Et viktig kulturelt rom i hovedstaden

Anleggene og innredningen i Castillo de Mata er fullstendig restaurerte, slik at det utgjør et viktig kulturelt rom i Las Palmas de Gran Canaria. I gamle dager var Castillo de Mata en del av byens forsvarsmurer, og hadde en avgjørende funksjon under de kjente angrepene fra sjørøvere. Dette museet er svært nyttig for at elever fra ulike skoler skal kunne utfylle kunnskapen sin. I tillegg til å kunne besøke museet gratis og på egen hånd for å bli kjent med byens historie fra det 15. århundre og fram til i dag, er det også mulig å forhåndsbestille guidete gruppeomvisninger.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
2
11
262
10045