Saltmuseet

Se den tradisjonelle metoden for å utvinne salt fra havet
Saltmuseet på vestkysten av Fuerteventura gir deg muligheten til å se den tradisjonelle metoden for å utvinne salt fra havet – før det blir til en grunnleggende ingrediens i kjøkken over hele verden. Det ligger i nærheten av Fuste-viken, der øyas første saltbasseng ble bygget for flere hundre år siden. De hvite veggene til museumsbygget og det imponerende hvalskjelettet som ligger ved siden av saltbassengene, gjør at det er lett å finne saltmuseet når du kommer langs veien.
Et besøk på saltbassengene på Fuerteventura
Museet er inndelt i to områder. Det første området består av en utstilling inne i det rolige museumsbygget, og her finner du informasjonspaneler og fremvisninger. Men du kan også gå langs saltbassengene – som fortsatt er i drift – på utsiden av bygget og se den tradisjonelle utvinningsmetoden for dette elementet – som er svært vanlig i det kanariske kjøkken. En kafé og en butikk på området gjør besøket komplett, og i butikken kan du kjøpe salt som er produsert på selve museet.
Catering
Parking
Localidad
Castillo Caleta de Fuste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
4
11
9 14 10
262
10045