La Atalayita

Klatre til toppen av La Atalayita

La Atalayita-bosetningen ligger i Pozo Negro-dalen, øst på Fuerteventura. Dette arkeologiske området går helt tilbake til tiden da øyas urinnvånere, kalt “mahos” eller “majos” bodde der. I dag lar museet «Centro de Interpretación» («tolkningssenteret») de besøkende gå inn i konstruksjoner som er over seks hundre år gamle. Det er spennende å bli kjent med historien til dette stedet som både tjente som nattely, et skydd mot vær og vind og et skjulested mot eventuelle fiendtlige angrep. Det anbefales å klatre helt opp til toppen for virkelig å kunne verdsette den ekstraordinære panoramautsikten over denne bosetningen.

Utstillingsområde for å bli kjent med dens historie

La Atalayita tilbyr 1200 m2 med autentisk historie. Det er et stort område dannet av mer enn 115 byggverk, i tillegg til et utstillingsområde der de besøkende har mulighet til å lære om hvordan livet har vært i denne bosetningen gjennom historien. Det er lurt å få med seg en av brosjyrene som er tilgjengelige på stedet der de forskjellige typer bygninger som skal besøkes er angitt og forklart. Den vil være til stor hjelp under omvisningen i bosetningen og for å kunne forstå historien i hele dens utstrekning.

Parking
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
4
262
10045