SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

La Atalayita

La Atalayita på Fuerteventura
La Atalayita på Fuerteventura
La Atalayita på Fuerteventura

Klatre til toppen av La Atalayita

La Atalayita-bosetningen ligger i Pozo Negro-dalen, øst på Fuerteventura. Dette arkeologiske området går helt tilbake til tiden da øyas urinnvånere, kalt “mahos” eller “majos” bodde der. I dag lar museet «Centro de Interpretación» («tolkningssenteret») de besøkende gå inn i konstruksjoner som er over seks hundre år gamle. Det er spennende å bli kjent med historien til dette stedet som både tjente som nattely, et skydd mot vær og vind og et skjulested mot eventuelle fiendtlige angrep. Det anbefales å klatre helt opp til toppen for virkelig å kunne verdsette den ekstraordinære panoramautsikten over denne bosetningen.

Utstillingsområde for å bli kjent med dens historie

La Atalayita tilbyr 1200 m2 med autentisk historie. Det er et stort område dannet av mer enn 115 byggverk, i tillegg til et utstillingsområde der de besøkende har mulighet til å lære om hvordan livet har vært i denne bosetningen gjennom historien. Det er lurt å få med seg en av brosjyrene som er tilgjengelige på stedet der de forskjellige typer bygninger som skal besøkes er angitt og forklart. Den vil være til stor hjelp under omvisningen i bosetningen og for å kunne forstå historien i hele dens utstrekning.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
sí

sí

OPPDAG