SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Kornmuseet La Cilla

Kornmuseet La Cilla på Fuerteventura
Kornmuseet La Cilla på Fuerteventura
Kornmuseet La Cilla på Fuerteventura

Bli kjent med Fuerteventuras landbrukshistorie

Kornmuseet befinner seg inne i La Cilla-huset, som ligger i La Oliva nord på Fuerteventura. Denne gamle steinbygningen har en høy historisk verdi, og ble restaurert for å huse dette museet. De besøkende kan bli kjent med øyas landbrukshistorie, og vil bli overrasket over den enorme betydningen korn hadde for livet på Fuerteventura. I løpet av dette interessante besøket, som inkluderer en utstilling av fotografier som gjør det lettere å forstå arbeidet på markene, får man en forståelse av hvordan overbeiting bidro til å skape det nakne landskapet som dominerer øya i dag.

Gjenskapning av innhøstingen av kornet

Kornmuseet er det perfekte stedet for å få vite hvordan man dyrket korn i gamle dager. Museet inneholder en samling av gjenstander, instrumenter, fotografier og informasjon i tilknytning til landbruksarbeidet som er en del av Fuerteventuras historie. Fuerteventura var i mange hundre år kjent som «Kanariøyenes kornlager» siden markene på øya ga nok korn til å fø hele øygruppen. De besøkende kan være med på en gjenskapning av hvordan kornet ble høstet, se jordbruksredskapene og få en forklaring av arbeidsoppgavene ute på markene. Museet organiserer også fritids- og læringsaktiviteter.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
sí

sí

OPPDAG