Pozo de la Salud

Vann med legende egenskaper på El Hierro

Hvis du følger veien som går gjennom El Golfo-dalen på El Hierro, kommer du til en av øyas mest besøkte severdigheter: Pozo de la Salud. Dette er et oppkomme av mineralholdig vann som har blitt tilskrevet legende egenskaper helt siden 1800-tallet. Det var vannmangelen på øya som førte til at denne brønnen i sin tid ble gravd ut, og, til tross for saltinnholdet, fant man fort ut at vannet hadde positive virkninger. Brønnen ble så berømt at det ble eksportert vann helt til Cuba og Puerto Rico.

Balneario Pozo de la Salud

I 1949 ble vannet fra Pozo de la Salud (helsebrønnen) erklært for å være et offentlig gode som følge av egenskapene det har, og det har blitt indikert for revmatiske, dermatologiske og fordøyelsesrelaterte problemer. I dag kan du besøke strukturen til den gamle brønnen, som har blitt til et symbol på dette stedet. Ved siden av den finner du Balneario Pozo de la Salud, som er et kurbad som er spesialisert på kroppspleie, avslapping og ernæring. Dette kurbadet er også en drivkraft bak helseturisme på Kanariøyene.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
7
11
262
10045