Ecomuseo de Guinea

En tur gjennom en av landsbyene til de tidligere innbyggerne

Ecomuseo de Guinea, som ligger i nordre del av El Hierro, er bygget på en av bosetningene til urinnvånerne: her er husene til øyas første innbyggere, samt husene som ble bygget av nybyggerne, bevart. De arkeologiske restene som har blitt funnet i området, er utstilt, slik at turister som kommer på besøk, kan vandre langs gater som er omkranset av steinhus, og se hvordan dagliglivet til innbyggerne på El Hierro var i tidligere tider.

Bli kjent med El Hierros gigantøgle

I tillegg til Ecomuseo de Guinea kan du besøke Centro de Recuperación del Lagarto Gigante de El Hierro (sentret for gjeninnføring av El Hierros gigantøgle), som er det beste stedet for å se denne særegne arten i naturlige omgivelser. Gigantøglen er i ferd med å bli utryddet og er et av symbolene på denne øya. Et besøk på Ecomuseo de Guinea, som er i kontakt med naturen, er som en reise i tiden – med eller uten guide. Museet er åpent på morgenen og ettermiddagen mellom tirsdag og søndag.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
La Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta ikke bilder med blitz. Det kan skade deler av kunstnerisk og kulturell verdi.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Spis ikke mat inne i utstillingslokaler.
- Vær forsiktig med ryggsekken eller bagen for ikke å treffe noen gjenstand når du beveger deg.
- Legg vekt på å være stille og snakke lavt for ikke å forstyrre andre besøkende.
7
11
262
10045