Kitesurfing på Famara-stranden

Kitesurfing for alle ferdighetsnivåer på Lanzarote

Nordvest på Lanzarote, i nærheten av Teguise, ligger Famara-stranden, det beste kitesurfingstedet på Lanzarote. I tillegg til de fabelaktige vindforholdene og brekkene over hele stranden har stedet den fordelen at det anbefales for alle ferdighetsnivåer. Stedet ligger under Famara-klippene, og er lett å komme seg til. Fiskelandsbyen Caleta de Famara ligger i nærheten, og her finner du alle nødvendige fasiliteter for kitesurfing, som en surfecamp, surfeskoler, verksteder og butikker som selger utstyr.

Et kitesurfingsted som er perfekt for bølgeriding

Famara-stranden er et perfekt sted for bølgeriding, siden det har flere peaker som er kraftige på de dypeste områdene. Bølgen er av beachbreak-typen, og de beste vindforholdene er fra nordøst og nord, med vinden på skrått mot land. Selv om man kan kitesurfe her året rundt, er det mellom mai og september at vinden er mest stabil og gunstig. Stedet er også best ved lavvann eller middels lavvann.

Localidad
Famara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045