Kitesurfing ved Salinas de Pozo

Et kitesurfingsted med lange bølger

Kitesurfingstedet Salinas de Pozo ligger i Santa Lucía, på sørøstkysten av Gran Canaria. Det er et ideelt sted for nye bølgesurfere, siden Salinas del Pozo har lange bølger med en vegg og ulike peaker. Området har mye vind og topp surfestemning, spesielt mellom april og september når vinden er på sitt kraftigste og mest stabile.

Perfekt vind for kitesurfere på ekspertnivå

Det må bemerkes at dette stedet anbefales for surfere på middels til ekspertnivå, og at den beste vinden for kitesufring ved Salinas de Pozo kommer fra nord og nordøst mot kysten. Vær forsiktig når du går utpå vannet, siden bølgene er svært sterke når de bryter mot klippekysten. Det beste tidspunktet for å kitesurfe ved Salinas de Pozo er ved lavvann. Havbunnen består av lavastein.

Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045