Radazul

En marina skjermet mot vinden på Tenerife

Radazul marina ligger på østkysten av Tenerife og er skjermet mot vinden på grunn av utformingen og retningen. Det er 360 meter med ankerplasser langs kaien og 700 meter til ved pongtonger, delt inn i 200 kaiplasser. Blant servicetilbudene er båtheiser for 20 og 60 tonn, en fast kran og en seks meter bred slipp, slik at de fleste fritidsbåter kan heises ut for eventuelt nødvendig vedlikeholdsarbeid. Maksimumsdybden er 3,90 meter ved lavvann og seks meter ved høyvann.

Direkte adkomst til kafeer og restauranter i marinaen

Like ved pongtongene, som for øvrig har drikkevann og elektrisitet, ligger det flere restauranter og kafeer med direkte adkomst fra kaien. Det finnes også dykkeskoler, et kapell og bilutleie i nærheten, noe som er perfekt for besøkende som vil utforske øyen. Marinaen har også mekaniske tjenester og vakthold hele døgnet.

Lashings
202
Max draught
6 m./ 4 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
El Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
13 256
262
10045