Puerto Colón

En moderne marina på et turiststed

Den moderne marinaen Puerto Colón ligger sør på Tenerife, bare 16 kilometer fra flyplassen Reina Sofia. Havnen ligger i Playa de las Américas, ett av de travleste turistområdene på øyen, er skjermet av en stor buet molo og har en maksimumsdybde på to meter ved lavvann. Med kapasitet til 364 ankrede båter (på opptil 24 meter) og 237 kaiplasser er dette én av Tenerifes best utstyrte marinaer.

Overnattingstilbud i selve marinaen

Havnen har drivstoffstasjon, båtheis, slipp og kran. Hver dokk har ferskvann og elektrisitet samt mekanikk- og vedlikeholdstjenester. I tillegg til en rekke hoteller i området har marinaselskapet sitt eget overnattingssted som tilbyr et alternativ til seilere som vil bo bekvemmelig på land.

Lashings
364
Max draught
6 m./ 2 m.
Max length
25 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
  • Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
9 256
262
10045