Marina del Sur

En fredelig marina

I den lille fiskerbyen Las Galletas sør på Tenerife finner du Marina del Sur. Marinaen har plass til fartøy på opptil 20 meter og har 176 kaiplasser med elektrisitet og vann samt toaletter og dusjer for de besøkende, førstehjelpsfasiliteter og 24 timers vakthold, slik at brukerne kan slappe av. Det er også mulig å utføre vedlikehold på båten, ettersom marinaen har fasiliteter for båtløfting og et verft. Dybden i marinaen varierer fra ca. sju meter ved høyvann til to meter ved lavvann.

Dykke- og seileskoler i marinaen

Gjester som vil utforske øyen, kan leie en bil i nærheten av Marina del Sur og legge ut på tur. Det er også mulig å ta timer hvis man er interessert i å dykke eller seile i det rolige farvannet i marinaen. Kranen som er plassert på stedet, gjør vedlikehold enkelt, og det finnes også butikker, et fritidssenter og mange kafeer og restauranter i nærheten.

Lashings
176
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
13 256
262
10045