Los Gigantes havn

En havn ved siden av klippene i Los Gigantes

Ved siden av de gigantiske klippene i Los Gigantes vest på Tenerife finner du den sjarmerende havnen i Los Gigantes. Det fantastiske klippelandskapet, kombinert med det behagelige klimaet på Tenerife, gjør det til en uforglemmelig opplevelse å seile i dette området. Havnen har 368 kaiplasser som er fordelt på fem pongtonger, med ferskvann og elektrisitet. Den tilbyr også båtheis, drivstoffdokk samt vedlikeholds- og mekanikktjenester på kaien.

Restauranter og sport ved siden av havnen

Ved siden av havnen finner du en rekke restauranter som tilbyr lokal og internasjonal mat, drikke og levende musikk. Det er også bilutleie, vannsport og båtturer for å se gruppene med delfiner og hvaler i nærheten. Havnen har 24 timers vakthold, slik at gjesten kan slappe helt av og nyte alle fritidsaktivitetene som tilbys.

Lashings
362
Max draught
8 m./ 5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Santiago del Teide
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
13 256
262
10045