La Galera marina

En sportsmarina i Candelaria

La Galera marina ligger på Candelaria-kysten øst på Tenerife. Den tilbyr 170 kaiplasser som rommer fartøy på opptil 20 meter. Båter som legger til i marinaen, kan benytte en rekke fasiliteter som kran og båtvasktjenester, som er tilgjengelig på kaien, samt en tørrdokk. Hver pongtong har også ferskvann og elektrisitet. Dybden i havnen ved lavvann er fem meter.

Fritid og shopping i nærheten av marinaen

Like ved havnen ligger det kafeer og restauranter, et kjøpesenter samt en bred strandpromenade der det er koselig å rusle en tur. Det er mulig å leie bil i nærheten av havnen for å utforske øyen og dra full nytte av Candelarias gode beliggenhet og utmerkede forbindelser til både nord og sør på øyen via motorveien TF1. Hovedstaden på Tenerife, Santa Cruz, ligger bare 20 kilometer fra marinaen.

Lashings
176
Max draught
5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Power
Lashing renting
Localidad
Candelaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
13 256
262
10045