Garachico havn

En historisk by med en havn

Garachico havn åpnet i 2012 og ligger i nærheten av byens historiske kvartal. Garachico er én av de mest sjarmerende småbyene på øyen. Havnen ligger nord på Tenerife, har 160 kaiplasser på pongtonger for fritidsbåter på opptil 15 meter og er skjermet mot bølger og strøm av en 650 meter lang molo. Servicetilbudene inkluderer 24 timers vakthold, vann og elektrisitet på pongtongene og en kran.

Den eneste havnen nord på Tenerife

Besøkende som kommer sjøveien til Garachico, vil helt sikkert legge merke til den lille steinøyen overfor havnen, som over tid har blitt symbolet på denne fiskerlandsbyen. Havnen er en sjarmerende enklave for seilere som vil utforske det vakre og fredelige området nord på Tenerife, samtidig som de nyter godt av servicetilbudene og fasilitetene i byen.

Lashings
-
Max draught
-
Max length
15 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Garachico
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
1
255
13 256
262
10045