Puerto del Carmen

Restauranter i marinaen

I gamlebyen i Puerto del Carmen sør på Lanzarote ligger marinaen med 117 kaiplasser, som har plass til båter på opptil 26 meter. Bryggene har ferskvann og elektrisitet, mens brukerne i havnen har tilgang til tørrdokk, kran og båtheis. De ulike restaurantene ved havnen, som i noen tilfeller har direkte adkomst til marinaen, gir seilerne muligheten til å smake på lokale retter uten å gå langt fra båten. Fiskerlaget er det beste stedet for å nyte de mange lekre fiskerettene.

Handleområder i marinaen

Marinaen tilbyr også reparasjonstjenester og værmeldinger, og den har en dybde på 1,5 meter ved lavvann. Fem minutters rusletur fra marinaen finner du utmerkede handleområder og Playa Grande (Den store stranden), som har én kilometer med gyllen sand der du kan slappe av når du vil, og et bad i den rolige sjøen er obligatorisk.

Lashings
60
Max draught
1,5 m.
Max length
26 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tias
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
3
255
13 256
262
10045