Puerto Calero marina

En førsteklasses marina på Lanzarote

Puerto Calero er en fredelig oase sør på Lanzarote. Den har alle nødvendige bekvemmeligheter for båter og mannskap, fra lagre og båtreparasjoner til luksusleiligheter, restauranter og Internett. Den har 446 kaiplasser som har plass til båter mellom 8 og 75 meter, og en båtheis med en kapasitet på 100 tonn. Alle som legger til i Puerto Calero, finner alt de trenger til båtene i butikkene med reservedeler og båtutstyr ved siden av marinaen.

Handleområder ved siden av marinaen

De rolige vindene og det krystallklare vannet i Puerto Calero gjør stedet perfekt for nybegynnertimer i ulike maritime aktiviteter, men det er også et sted for underholdning og hvile på grunn av de mange handleområdene og hotellene i nærheten. Oppbevaringsbokser og 24 timers vakthold gjør det mulig å kose seg i området uten bekymringer.

Lashings
446
Max draught
8 m./ 5 m.
Max length
80 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
3
255
13 256
262
10045