Playa Blanca marina

Havnen som knytter Lanzarote og Fuerteventura sammen

Playa Blanca marina ligger sør på øyen, i en tradisjonell fiskerby med samme navn. Denne havnen med 129 kaiplasser har en ferje som knytter Lanzarote til Fuerteventura på under 35 minutter. Båter under 70 meter kan legge til i denne marinaen, som har en maksimumsdybde på fem meter ved lavvann. Det er vann og elektrisitet på bryggene.

Restauranter ved siden av marinaen

Denne marinaen har servicestasjon, kran, båtverft og båtheis. Ved siden av marinaen er det en promenade med en rekke butikker og restauranter der de besøkende kan handle, slappe av og kjøpe forsyninger til neste etappe. Hvis noen ønsker å se resten av øyen, er det mulig å leie bil i Playa Blanca marina, som også har parkeringsplass for kunder.

Lashings
129
Max draught
5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
  • Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
3
255
13 256
262
10045