Marina Lanzarote

En moderne båthavn i hovedstaden på Lanzarote

Marina Lanzarote ligger i Arrecife, hovedstaden på øya, og er beskyttet av dokken til Puerto Naos. Havnen har 380 fortøyningsplasser med rom for båter fra 4 til 60 meters lengde. Plassene er fordelt på flytende pongtonger og hver enkelt tilbyr elektriske uttak, drikkevann og tilgang til internett. Marina Lanzarote har i tillegg en kran med kapasitet på 820 tonn, og en på 100 tonn. I slippen finner du forskjellige servicetilbud innen vedlikehold og rengjøring av båter.

Supermarkeder, butikker og restauranter ved havnen

Marina Lanzarote har en dybde på 5 meter, og drar fordel av nærheten til båteksperter og forretninger med maritimt utstyr. Du nyter også godt av tjenestene som tilbys i Arrecife som øyas hovedstad. Rett ved havnen finner du supermarkeder, vaskerier, og motebutikker, i tillegg til restauranter og bakerier. I havnegaten ligger det også et postkontor og flere bankfilialer.

Lashings
380
Max draught
5 m
Max length
60 m
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
3
255
13 256
262
10045