Tazacorte havn

En havn med naturlige omgivelser på La Palma

På vestkysten av La Palma, i vakre naturlige omgivelser som passer perfekt til å slappe av, finner du den sjarmerende havnen i Tazacorte. Den har en rekke servicetilbud, blant annet mekanisk verft, Wi-Fi og vaskeriområde. De 341 kaiplassene rommer båter på opptil 20 meter, med en dybde på opptil tre meter. Havnen har også drivstoffstasjon, båtheis for 50 tonn, kran og reservedeler.

En familievennlig havn i Tazacorte

Denne familievennlige marinaen har et dykkesenter som drar full nytte av det behagelige klimaet hele året. Om dagen er det båtturer med avgang fra kaien, og om kvelden tilbyr Tazacorte havn mye mer enn bare en maritim opplevelse. Nyt de vakre solnedgangene fra båten din, og spis på den koselige havnerestauranten under stjernene på nattehimmelen over La Palma – en uforglemmelig opplevelse!

Lashings
341
Max draught
7 m./ 3 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tazacorte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
5
255
13 256
262
10045