La Palma marina

Marinaen i Santa Cruz de La Palma

La Palma marina ligger i Santa Cruz, hovedstaden på østkysten. Marinaen har utmerket beliggenhet nær sentrum og handleområdene, men også nær den sjarmerende gamlebyen. Marinaen har 180 kaiplasser for båter på opptil 20 meter og med en dybde på opptil åtte meter. Hver kaiplass har også elektrisitet, drikkevann og gratis Internett.

Mange servicetilbud i marinaen

La Palma marina har en rekke servicetilbud, blant annet båtheis for 70 tonn, slipp og drivstoffdokk. Det ligger restauranter, suvenirbutikker og butikker med båtutstyr ved kaien, og det er også et supermarked der. De besøkende kan dermed fylle opp med alt de trenger, uten å forlate pongtongene. De besøkende kan også benytte et lokalt vaskeri. I tillegg har de muligheten til å benytte svømmebassenget på båtklubben, og de kan motta post direkte ved kaien.

Lashings
180
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Santa Cruz de la Palma
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
5
255
13 256
262
10045