Caleta de Sebo havn

En havn på La Graciosa

Caleta de Sebo havn på øyen La Graciosa ligger overfor den nordlige kysten av Lanzarote. Havnen ligger i det marine naturreservatet på halvøyen Chinijo og er den eneste havnen på den rolige øyen La Graciosa. Den har 215 kaiplasser for båter på opptil 15 meter, og dybden er fem meter ved lavvann. Havnen har også båtheis og servicestasjon samt en butikk som selger båtutstyr.

Uberørte strender like ved havnen

Det går jevnlig ferjer til og fra Lanzarote fra denne havnen, som også brukes av de lokale fiskebåtene. Du kan nyte fersk fisk hos fiskerlaget i Caleta de Sebo eller ta dykketimer, som tilbys i marinaen. Dette er bare to aktiviteter der du kan ta del i sjøfartsånden i denne landsbyen uten å forlate havnen. En annen uforglemmelig opplevelse er å utforske de uberørte strendene på La Graciosa fra havet.

Lashings
216
Max draught
5 m.
Max length
15 m.
Drinkable water
Fuel
Power
Lashing renting
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
8
255
13 256
262
10045