Puerto Rico marina

Den første marinaen på Kanariøyene

Puerto Rico marina var den første havnen av denne typen som ble bygget på Kanariøyene. Den ligger i turistbyen med samme navn sør-vest på Gran Canaria og tilbyr mange bekvemmeligheter. På de 525 kaiplassene varierer dybden fra fem meter ved høyvann til én meter ved lavvann, mens innseilingen til marinaen har en minimumsdybde på seks meter. Marinaen har plass til fartøy på opptil 30 meter.

Fritids- og servicetilbud i marinaen

I tillegg til de mange fritids- og servicetilbudene i tilknytning til marinaen er det båtheis, mekanikk- og snekkertjenester samt en seilmaker og butikker som selger båtutstyr. Ved kaien er det mulig å ta dykketimer for å utforske den utrolige verdenen som ligger under havoverflaten, og på stranden i nærheten kan du slappe av på gyllen sand. Puerto Rico kan også skryte av en rekke restauranter i nærheten av marinaen.

Lashings
526
Max draught
10 m.
Max length
45 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
2
255
13 256
262
10045