Puerto de Mogán

En moderne marina med fiskertradisjoner

Puerto de Mogán marina sør på Gran Canaria har kaiplasser for alle slags fartøy, fra luksusyachter til små fiskebåter. De 217 kaiplassene har plass til båter på opptil 40 meter, og marinaen har en dybde på to meter ved lavvann og seks meter ved høyvann. Marinaen har servicetilbud som drivstoffstasjon, høkerbod og havnefogd, i tillegg til en båtheis for 70 tonn. O

Marked og flotte restauranter ved havnen

Markedet som holdes hver fredag i marinaen i Mogán, selger alt fra frukt og grønnsaker til kunsthåndverk. Puerto de Mogán marina har 24 timers vakthold, slik at gjestene kan rusle i de koselige gatene og langs kanalene eller spise på de flotte restaurantene. Forsyninger for turen videre er tilgjengelig i marinaen.

Lashings
246
Max draught
12 m./ 2 m.
Max length
45 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
2
255
13 256
262
10045