Puerto del Rosario havn

Havnen i hovedstaden på Fuerteventura
Havnen i hovedstaden på Fuerteventura ligger i Puerto del Rosario øst på øyen. Den er hovedsakelig for kommersiell skipsfart og ferjer, men har også kaiplasser og muligheter for oppankring. De 60 kaiplassene har plass til båter på opptil 12 meter, med en dybde på opptil fem meter, og ligger overfor den største kommersielle dokken. Dette er én av de best utstyrte havnene på øyen når det gjelder å takle tekniske problemer, fordi den har mekaniske og elektroniske reparasjonstjenester i selve dokken.
Hoteller og supermarkeder nær havnen
De mange servicetilbudene i Puerto del Rosario omfatter et supermarked som ligger svært nær havnen, slik at seilerne enkelt kan skaffe nye forsyninger til båten. Hvis noen trenger å holde seg på landjorden en stund, er det mange hoteller å velge mellom. Havnen tilbyr også Wi-Fi, en båtheis og butikker som selger båtutstyr og reservedeler, slik at det blir enda mer komfortabelt og enkelt å legge til i hovedstaden på Fuerteventura.
Lashings
60
Max draught
5 m.
Max length
12 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Puerto del Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
4
255
13 256
262
10045