SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Puerto del Rosario havn

Puerto del Rosario havn, marinaer og havner på Fuerteventura
Puerto del Rosario havn, marinaer og havner på Fuerteventura
Puerto del Rosario havn, marinaer og havner på Fuerteventura

Havnen i hovedstaden på Fuerteventura

Havnen i hovedstaden på Fuerteventura ligger i Puerto del Rosario øst på øyen. Den er hovedsakelig for kommersiell skipsfart og ferjer, men har også kaiplasser og muligheter for oppankring. De 60 kaiplassene har plass til båter på opptil 12 meter, med en dybde på opptil fem meter, og ligger overfor den største kommersielle dokken. Dette er én av de best utstyrte havnene på øyen når det gjelder å takle tekniske problemer, fordi den har mekaniske og elektroniske reparasjonstjenester i selve dokken.

Hoteller og supermarkeder nær havnen

De mange servicetilbudene i Puerto del Rosario omfatter et supermarked som ligger svært nær havnen, slik at seilerne enkelt kan skaffe nye forsyninger til båten. Hvis noen trenger å holde seg på landjorden en stund, er det mange hoteller å velge mellom. Havnen tilbyr også Wi-Fi, en båtheis og butikker som selger båtutstyr og reservedeler, slik at det blir enda mer komfortabelt og enkelt å legge til i hovedstaden på Fuerteventura.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

5 m.

5 m.

OPPDAG