Morro Jable havn

En marina som knytter Fuerteventura sammen med Gran Canaria
Havnen i Morro Jable sør på Fuerteventura ligger nærmest naboøyen Gran Canaria. Havnen har en drivstoffstasjon som forsyner de mange fartøyene som benytter de 290 kaiplassene, som er egnet for båter på opptil 35 meter. Morro Jable havn har en dybde på fem meter, båtheis, slipp og en kafé. Det går også jevnlig passasjerferjer til Gran Canaria.
Smak på lokal gastronomi like ved havnen
I nærheten av havnen ligger det en rekke kafeer, der gjestene kan få ny energi eller nyte en god frokost før en dag på sjøen. Alle som har lyst til å smake på retter med fersk fisk, kan besøke fiskerlaget og nyte typiske lokale retter ved sjøen. Havnen tilbyr også vedlikeholds- og mekanikktjenester, slik at fartøyene holdes i god stand, og 24 timers vakthold for ekstra trygghet.
Lashings
290
Max draught
x m./ 5 m.
Max length
35 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Morrojable
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
4
255
13 256
262
10045